Frakt

Fraktkostnader

Det er gratis frakt for alle ordre over kr 1000. For ordrebeløp under dette gjelder Post Nord standard satser for pakker med sporing. Du mottar e-post med sporingsnummer når vi sender varen.

Levering

Vi sender normalt sett ut varene 2-7 dager fra vi har mottatt din bestilling. Unntak fra denne hovedregelen er forhåndsbestilte varer med senere levering eller når det opplyses om annen leveringstid øverst i kassen eller på produktet. I høysesong mars, april, september og oktober kan normal leveringstid være lengre.

Du er selv ansvarlig for å fylle ut korrekt navn og adresse ved bestilling. Pakker og brev som ikke kommer frem grunnet feil adresse, kan vi dessverre ikke ta ansvar for.

Post Nord gir deg beskjed når pakken kan hentes. Hent din pakke innen 1 uke på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Post Nord reglementer. I tillegg vil du bli fakturert for fraktkostnadene. 

Betaling

Klarna

Vi benytter Klarna til å håndtere alle betalingene for oss, noe som gjør det sikkert og trygt å handle på nett. Klarna er den største leverandøren av betalingsløsninger til nettbutikker i Norden. På Klarna kan du velge mellom å benytte faktura eller kort. Dersom du henter varene selv kan du betale med Vipps.

Leverering til Svalbard 

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som for tiden er kr 236,- .