Retur

Angrerett

Som kunde har du alltid 14 dagers angrerett jfr. Angrerettloven. Angrefristen løper fra dagen du har mottatt varen.

Om varen ikke er i uforandret stand kan vi komme til å gjøre et prisavdrag som tilsvarer varens tap i verdi. Angreretten gjelder ikke for varer med brutt forsegling som ikke kan returneres av helse- eller hygienehensyn, samt varer som har begrenset holdbarhetstid eller som klassifiseres som ferskvare, eks. frø, planter, planteløker, settepotet, etc. 

Merk: Det holder at du gir oss beskjed om at du vil benytte deg av angreretten innen 14 dager. Du behøver altså ikke å ha sendt varen tilbake innen 14 dager for at angreretten skal gjelde.

Om du vil bytte en vare returnerer du den, får penger tilbake når vi mottar varen og legger inn en ny bestilling.

Slik gjør du selve returen

  1. Pakk inn varen ordentlig, bruk den opprinnelige produktforpakningen samt en beskyttende transportemballasje, tilsvarende den som varen ble levert i. 
  2. Returner varen til DrBlomster.no på følgende adresse: 
    DrBlomster.no, Breisjåveien 42, 0585 OSLO

Når du benytter deg av angreretten står du som kunde for returfrakten. Ved kjøpers kontraktsbrudd på uavhentet pakke hvor ikke angrerett blir benyttet før returmottak gjelder egne bestemmelser.

Planter, setteknoll, -løk og annen ferskvare kan ikke returneres. Ved event. uavhentet pakke, og pakke kommer i retur, vil kunde bli kontaktet ved returmottak og få mulighet til å få tilsendt pakke på nytt. DrBlomster vil da ved ubesvart henvendelse etter 10 dager lagerlegge varen, ferskvare vil bli destruert og kunde belastet full ut.